top of page
Buscar

Amanida de carbassó, tomàquet i parmesà

  • cuinarambamics
  • 28 may 2023
  • 1 Min. de lectura

Després d'uns anys sense trobrar-nos, ahir vàrem treure la pols als davantals i ens vàrem retrobar per tornar a cuinar de nou. Vàrem començar per aquesta amanida de temporada i molt refrescant.


Ingredients

Recepta per a 4 persones

2 carbassons, 2 tomàquets verds, 50 gr. de formatge parmesà, 50 gr. d’olivada, sal oli d’oliva.


Mans a l'obra

1. Talleu pel mig els carbassons en el sentit de la llargada, i talleu-los a tires ben fines amb un pelador. Col·loqueu en una plata aquestes tires i saleu-les, deixaran anar una mica d’aigua, que heu d’eliminar.

2. Talleu els tomàquets a rodanxes fines. Feu làmines fines del formatge parmesà, també ajudats amb un tallador de formatges o un pelador.

3. Per servir, poseu en el fons del plat les tires de carbassó en forma de creu, entrelligant les tires. Poseu-hu un raig d'oli. Afegiu el tomàquet i el formatge parmesà.

4. Poseu a sobre l’olivada i un raig d’oli d’oliva.




Per complementar la recepta

Podeu afegir-hi un grapat de pinyons torrats o pipes.

També podeu acomanyar-la amb una mica de bacallà escaixat.


Komentari


©2020 per cuinarambamics.cat

bottom of page