top of page
Buscar

Amanida tèbia de formatge de cabra

  • cuinarambamics
  • 4 abr 2020
  • 1 Min. de lectura

Una amanida de formatge de cabra amb un farcellet per donar-hi un toc decoratiu.


Ingredients

Recepta per a 4 persones

80 gr. de barreja de mèsclum d’enciams d, 250 gr. de formatge rull de cabra, 4 fulles de pasta brick, 1 pebrot vermell, 1 albergínia, 1 ceba gran, 50gr. de pernil salat, 50gr. de pinyons.


Mans a l'obra

1. Escaliveu el pebrot, l’albergínia i la ceba. Deixeu-los refredar. Un cop freds, peleu-los.

2. Talleu el rull de cabra en 4 llesques i emboliqueu-les cada una en una fulla de pasta brick. Poseu-les sobre paper de forn individual en una plata. Coeu al forn a 180º fins que el formatge es fongui.

3. Rossegeu els pinyons amb una paella amb oli calent.

4. Emplateu en plats individuals. Primer poseu els encenalls de pernil salat. Després l’escalivada i el mèsclum d’enciams. A sobre hi poseu el formatge de cabra acabat de treure del forn, i finalment els pinyons.



Per complementar la recepta

Podeu substituir el pernil salat per pernil d’ànec.

Podeu acompanyar-la amb una vinagreta de mostassa.

Ingredients: mostassa de Dijon, oli, vinagre i sal.

Una segona versió és substituir l’escalivada per una melmelada de tomàquet.

Ingredients: 250 gr. de tomàquet, 250gr. de sucre i ½ l. aigua.

Per fer la melmelada de tomàquet escaldeu i peleu els tomàquets, traieu les llavors i tritureu-los. Poseu-los en un cassó, afegiu-hi sucre, aigua i deixeu-ho coure a foc lent fins que tingui una textura de melmelada.




Comments


©2020 per cuinarambamics.cat

bottom of page