Crema de Xampinyons
- cuinarambamics
- 6 jun 2020
- 1 Min. de lectura
Aquesta setmana he fet una crema de xampinyons i a través d'instragram el meu amic Dani m'ha preguntat com l'havia feta. Doncs per en Dani i tots aquells que volgueu fer una crema saborosa i ràpida, aquí teniu la recepta.
Ingredients
Recepta per a 4 persones
300 gr. de xampinyons, 1 porro, 1l. brou vegetal, 250 ml. de nata líquida, oli, sal i pebre.
Mans a l'obra
1. Talleu el porro a rondanxes i els xampinyons a trossos. Poseu en una casola l'oli i quan estigui calent hi poseu el porro i el sofregiu 5 minuts.
2. A continació afegiu-hi els xampinyons i ho deixeu sofregir 5 minuts més. Afegiur-hi el brou que fins que cobreixi el porro i es xampinyons. Deixeu-ho coure 20 minuts.
3. Retireu del foc i tritureu-ho amb la batedora. Afegiu-hi la nata liquida i ho salpabreu.
4. Ho torneu a posar al foc i ho remaneu fins que arribi a ebullició. Podeu pendre-la calenda o bé deixar-la refredar.

Per complementar la recepta
Si teniu una mica de conyac de tòfona afegiu-hi una cullerada.
Podeu acompanyar-la amb uns encellans de pernil o uns crostonets de pa torrat.
Kommentare