top of page
Buscar

Crema freda de remolatxa i ametlles

  • cuinarambamics
  • 9 may 2020
  • 1 Min. de lectura

Una crema refrescant, fàcil i ràpida, amb moltes vitamines i minerals i de color molt viu que entre pels ulls.


Ingredients

Recepta per a 4 persones

500 gr. de remolatxa, 200 cc. de llet d’ametlles, 200 cc. de brou d’au, 1 cullerada de curri ,1 gra d’all i 100 gr. de formatge de rull de cabra.


Mans a l'obra

1. Poseu al foc una olla amb aigua i sal. Bulliu la remolatxa durant 30 minuts, i després refredeu-la amb aigua freda, a sota de l’aixeta.

2. Peleu-la, talleu-li el cap i l’arrel. Tritureu-la amb l’all i el curri.

3. Barregeu el brou d’au amb la llet d’ametlles, i utilitzeu aquest líquid per donar-li textura de crema lleugera a la remolatxa.

4. Deixeu refredar. Serviu en un bol amb una rodanxa de rull de cabra al centre.



Per complementar la recepta

Podeu substituir la llet d’ametlles per iogurt, el brou d’au per vegetal o suc de taronja.

Es pot acompanyar també amb poma, cogombre o pernil.


Comments


©2020 per cuinarambamics.cat

bottom of page