top of page
Buscar

Maduixes flamejades al pebre verd

  • cuinarambamics
  • 2 abr 2020
  • 1 Min. de lectura

Una manera diferent de menjar unes maduixes amb nata.


Ingredients

Recepta per a 4 persones

40 gr. de sucre, 200 gr. de maduixes, pebre verd en gra, una copeta de Cointraeu, el suc d’una taronja, 200 gr. de gelat de vainilla.



Mans a l'obra

1. Netegeu les maduixes. Foneu el sucre en una paella a foc lent. Quan comenci a agafar el color, afegiu les maduixes i remeneu-les amb cura.

2. Tireu-hi uns quants tombs de pebre del molinet, i tot seguit, el Cointraeu per flamejar-los.

3. A continuació afegiu-hi el suc de taronja i deixeu-lo reduir fins que comenci a tenir consistència de salsa.

4. Poseu les maduixes i una bola de gelat de vainilla als plats i repartiu la salsa per sobre les maduixes.


Per complementar la recepta

Podeu fer servir qualsevol tipus de licor que us agradi. També ho podeu acompanyar amb gelat de nata, coco o xocolata.




Comentarios


©2020 per cuinarambamics.cat

bottom of page