Maduixes flamejades al pebre verd
- cuinarambamics
- 2 abr 2020
- 1 Min. de lectura
Una manera diferent de menjar unes maduixes amb nata.
Ingredients
Recepta per a 4 persones
40 gr. de sucre, 200 gr. de maduixes, pebre verd en gra, una copeta de Cointraeu, el suc d’una taronja, 200 gr. de gelat de vainilla.

Mans a l'obra
1. Netegeu les maduixes. Foneu el sucre en una paella a foc lent. Quan comenci a agafar el color, afegiu les maduixes i remeneu-les amb cura.
2. Tireu-hi uns quants tombs de pebre del molinet, i tot seguit, el Cointraeu per flamejar-los.
3. A continuació afegiu-hi el suc de taronja i deixeu-lo reduir fins que comenci a tenir consistència de salsa.
4. Poseu les maduixes i una bola de gelat de vainilla als plats i repartiu la salsa per sobre les maduixes.
Per complementar la recepta
Podeu fer servir qualsevol tipus de licor que us agradi. També ho podeu acompanyar amb gelat de nata, coco o xocolata.
Comentarios