Pastís de quinoa amb verdures
- cuinarambamics
- 22 mar 2020
- 1 Min. de lectura
Avui us deixo amb una recepta que he cuinat aquest cap de setmana, perquè els amics de les trobades culinàries tinguin també alguna recepta nova.
Ingredients
Recepta per a 4 persones
200 gr. de quinoa, 600 ml d'aigua, 1 porro, 1 ceba gran, 1 albergínia, 2 tomàquets madurs, 80 gr. de formatge ratllat, oli, sal i sucre.

Mans a l'obra
1. Poseu en una olla la quinoa amb el triple volum d'aigua freda, una mica de sal i oli. Tapeu l'olla i deixeu-ho coure a foc lent, durant 20 min.
2. Ratlleu els tomàquets i talleu la resta de verdures a trossos petits en diagonal. Sofregiu les verdures, començant pel porro i la ceba i acabant pel tomàquet. Afegir una mica de sal i sucre.
3. En un plata fonda o vol que pugui anar al forn, poseu una capa de quinoa i una capa de verdures, i repatiu el procés 1 o 2 vegades més.
4. Poseu el formatge ratllat sobre l'última capa de verdures i gratineu-lo al forn.
Per complementar la recepta
Podeu posar-hi una capa d'olives negres tallades abans de posar-hi el formatge ratllat.
La mateixa recepta la podeu fer amb mill o polenta.
Comments