Ratatouille
- cuinarambamics
- 11 jul 2020
- 1 Min. de lectura
Aquest plat tradicional francès, que com tot plat popular hi ha tantes maneres de fer com mans la cuinen, a casa seguint la tradicció de la tieta Antoniette de la meva mare.
Ingredients
Recepta per a 4 persones
2 carbassons, 2 pebrots vermells i 2 pebrots verds, 4 cebes, 4 patates, 6 tomàquets, oli d’oliva i sal.
Mans a l'obra
1. Unteu el cul de l’olla pressió amb un raig d’oli.
2. Talleu les verdures a rodanxes ben primes.
3. Feu capes de verdures per aquest ordre: ceba, tomàquet, patata, pebrot carbassó. Ompliu fins a dalt de tot l’olla pressió.
4. Deixeu coure a foc lent uns 20 minuts. Quan estigui refredada l’olla, obriu-la, pressioneu les verdures i saleu-les, deixeu coure-les un parell de minuts.
Per complementar la recepta
Serviu amb una cullera agafant totes les capes de verdures.
Com tot plat guisat, guanya amb sabor si es deixar reposar unes hores.
Podeu fer-ho amb altres verdures, al vostre gust.
Comments