top of page
Buscar

Risotto de cloïsses

  • cuinarambamics
  • 19 abr 2020
  • 1 Min. de lectura

Avui he fet un risotto de cloïsses. Us comparteixo la recepta per fer un risotto, que l´únic secret que té és no deixar de remenar.


Ingredients

Recepta per a 4 persones

300 gr. d’arròs bomba, 250 gr. de cloïsses, 1 porro, 2 ceba tendres, 1/2 got de cava o vi blanc, 1l. brou de peix, 50 gr. de mantega, 50 gr. de parmesà.


Mans a l'obra

1. Poseu les cloïsses amb aigua amb sal una hora, perquè treguin la sorra. Canvieu l’aigua i poseu-les al foc perquè s’obrin. Prepareu un brou de peix (amb una cua de rap o peix de roca)

2. Talleu el porro i les cebes a trossos petits. Poseu-les en una cassola amb oli calent. Un cop la ceba està daurada, afegiu-hi el cava i deixeu-lo reduir.

3. Afegiu l’arròs, i anirem afegint el brou calent i el suc d’obrir les cloïsses, de mica en mica. Remenarem tota l’estona, perquè l’arròs vagi deixant anar el midó.

4. Quan estigui gairebé fet, afegiu-hi les cloïsses, la mantega i el parmesà sense deixar de remenar, fins que s’hagi acabat d’evaporar el brou.



Per complementar la recepta

Podeu fer risotto de gambes o qualsevol altre peix.

També podeu fer risotto de carxofes, espàrrecs o verdures, canviant el brou de peix per brou de verdures.

Finalment el podeu de fer de ceps o bolets amb brou de pollastre.




Comentarios


©2020 per cuinarambamics.cat

bottom of page